Ik weet het, naar muziek luisteren tijdens het fietsen is een gevoelig onderwerp. Er is al veel over gesproken en geschreven op internet (en soms behoorlijk verhitte discussies). Maar het is tegenwoordig een dagelijks iets op straat en fietspad. En ja, ook ik luister naar muziek tijdens het fietsen. Voornamelijk tijdens m'n woon/werk rit 's morgens.

Om half 4 's morgens is er nog weinig verkeer en andere weg gebruikers vallen makkelijk op door de verlichting. Dus veel afleiding door de muziek is er niet. Alleen op het stukje door het bos gaat de muziek stil. Het ochtend concert van de vogels is te mooi om niet naar te luisteren. wink

In mijn situatie is online luisteren naar muziek onderweg geen optie. Ik woon in Nederland en werk in Belgie, dus online tijdens mijn woon/werk trip kan aardig in de papieren lopen door roaming kosten. Maar ik heb een Cowon M2 media-player met een 32 gig sd kaartje. Ruimte zat voor mijn muziek en de mogelijkheid om eventueel naar de radio te luisteren. En zo heb ik ook altijd de muziek van mijn keuze op het werk. Volgens mijn collega's een wel heel erg gevarieerde muziek selectie schijnbaar.

Hier zijn 34 pagina’s met liedjes die een vaste plek gekregen hebben op mijn sd-kaart: dagelijkse muziek En rond eind september komen er nog eens ruime 200 kerstliedjes bij: kerst muziek Meer dan genoeg muziek om me te begeleiding tijdens het woon/werk verkeer en andere ritten dacht ik zo. smile

Een paar van m'n favorieten:

Muziek tijdens het fietsen, of je er nu voor of tegen bent: Rock on and Ride on! cool

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief