Over Frank V

Ik ben Frank, bouwjaar 1965 en woonachtig in Zeeuws Vlaanderen. Ik ben deze site begonnen nadat ik tot een aantal jaar geleden een algemeen weblog gehad heb. Ik wou eens wat anders en heb al sinds jongs af aan een passie voor fietsen (zowel het “ding” als de activiteit), sleutelen aan fietsen, fiets historie, etc…

Waarom? In eerste instantie om ervaringen en tochten te delen en om gevonden informatie te verzamelen. Alles op 1 plek. Oke, er zijn al zat van zulke sites. Ik weet het. Ik zie het dus ook meer als een persoonlijke uitbreiding op mijn fiets hobby.

En waarom tweetalig? Tja, internet is een beetje als fietsen. Je komt soms verder dan je denkt en je weet nooit wie je tegenkomt! 😉

Mijn voorkeur gaat uit naar het toeren op de fiets. Niks nie op tempo rijden, geen grammen jager, gewoon genieten. Veel zien onderweg en relaxen. Ik kan dan ook makkelijk op een mooi stekje even blijven hangen. Puur voor het genot dus. Vroeger ook aan trektochten op de fiets gedaan. Ondermeer naar Frankrijk (bron van de schelde) en Engeland (2 x Hastings).

Een paar andere hobbies van me zijn fotograferen (eigenlijk meer kiekjes maken, niet “professioneel”) en af en toe schrijven van wat gedichten.  Ook hiervan zullen voorbeelden op de site verschijnen.

Grt,

Frank